Βιογραφικό Ελευθερίας Ακριτίδου

Βιογραφικό Ελευθερίας Ακριτίδου


biografiko Η Ακριτίδου Ελευθερία είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Επιπλέον, φοιτά στο 3ο έτος του τετραετούς προγράμματος Εκπαίδευσης της Ε ΣΥ ΘΕ ΠΑΣ ("Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα συστήματα") στην Αθήνα.

Η ευγνωμοσύνη της απέναντι στα ζώα ξεκινά από την παιδική της ηλικία. Η καθαρά συντροφική σχέση που είχε με τα τότε κατοικίδια σκυλιά της αποτέλεσε σημαντικό στήριγμα άντλησης παρηγοριάς και δύναμης προκειμένου να διαχειρίζεται τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η πατρική της οικογένεια.

Σήμερα η αγάπη αυτή έχει αλλάξει όρους και τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από την 1,5 έτους κόρη της. Η μικρή λατρεύει ιδιαιτέρως τα σκυλιά…

Έτσι, η συνεργασία με το Hug4Pets ήταν κάτι που προέκυψε αβίαστα και με πολλή χαρά. Η εντατική και πολύ πρωτοποριακή για τα πλαίσια της χώρας μας δουλειά του Hug4Pets έρχεται να ενισχύσει, να διευκολύνει και να ανταμείψει τις σχέσεις ανθρώπου και ζώου. Είναι μια προσπάθεια που κάθε σπιτικό θα μπορούσε να έχει ως στήριγμα, προκειμένου να μάθει να διαχειρίζεται το «δούναι και λαβείν» αυτής της σχέσης και τελικά να διαμορφώνει ένα περιβάλλον ευεργετικό για τα μέλη του.

Ως επέκταση των παραπάνω λοιπόν, θεωρείται αυτονόητο πως η ψυχολόγος αλλά και όλη η ομάδα που πλαισιώνει το Hug4Pets βρίσκονται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι, έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλων των ειδών τις ερωτήσεις και τις ανάγκες. Ο στόχος άλλωστε είναι κοινός, η καλύτερη σχέση ανθρώπου και ζώου, κάτι το οποίο αξίζει να κατακτηθεί με όλα τα μέσα.

bull red Πίσω
 
Hug4Pets Sign
 q a
 h4dDownWindow

© Hug4Pets.com - Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Pets. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Hug4Pets.com .

Copyright © Hug4Pets. All Rights Reserved || Όροι Χρήσης