Βιογραφικό Γεωργίας Ζαλίδου

Βιογραφικό Γεωργίας Ζαλίδου


biografiko Η Ζαλίδου Γεωργία είναι πτυχιούχος της κατεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα ολοκλήρωσε και τον διετή κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Ειδική Αγωγή.

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι μακριά από την πόλη, ήδη από την πρώτη παιδική ηλικία, ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα.

Καθοριστικής σημασίας στον καθορισμό αυτής της σχέσης ήταν η αγάπη του πατέρα της για τη φύση και ιδιαίτερα για τα ζώα. Έτσι, από μικρή ασχολούνταν με τη φροντίδα τους και σύντομα αποτέλεσαν στοιχείο της καθημερινότητάς της.

Η σχέση της αυτή λοιπόν με τα ζώα, σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα παιδιά, ήταν που την ώθησαν να συνεργαστεί με την Hug4Pets.

Σκοπός είναι τα παιδιά, ειδικότερα οι πιο ειδικές ομάδες αυτών, να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς με τα ζώα ώστε να επωφεληθούν κατά το δυνατόν περισσότερο από την επαφή τους με αυτά (σε συναισθηματικό, ψυχολογικό, συμπεριφορικό, κοινωνικό, επικοινωνιακό επίπεδο).

bull red Πίσω
 
Hug4Pets Sign
 q a
 h4dDownWindow

© Hug4Pets.com - Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Pets. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Hug4Pets.com .

Copyright © Hug4Pets. All Rights Reserved || Όροι Χρήσης