Οικογένεια & Κατοικίδιο

Οικογένεια & Κατοικίδιο

oikogeneia-kai-katoikidio

Η οικογένεια εξ ορισμού αποτελείται από ένα σύνολο μελών που συμβιώνουν. Τα μέλη μέσα σε αυτή τη συνύπαρξη ακροβατούν, προσπαθώντας αφενός να αλληλεπιδρούν συνεργατικά μεταξύ τους και αφετέρου να διαφυλάσσουν την ατομικότητά τους. Η παρατήρηση λοιπόν και η έρευνα έρχονται να στηρίξουν την ιδέα πως η παρουσία ενός ή και περισσοτέρων κατοικιδίων στην οικογένεια απορροφά πολλούς από τους «κραδασμούς» που προκύπτουν και συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση της ισορροπίας των σχέσεων.

 

bull red Πιο κοντά μεταξύ τους τα ζευγάρια με κατοικίδιο

zeugari-me-katoikidioΣύμφωνα με έρευνα του UB (University at Buffalo), τα ζευγάρια που έχουν τους δικούς τους σκύλους ή γάτες έχουν στενότερες σχέσεις, είναι πιο ικανοποιημένα με το γάμο και ανταποκρίνονται καλύτερα στο στρες από ότι τα ζευγάρια που δεν έχουν... διαβάστε περισσότερα


 
Hug4Pets Sign
 q a
 h4dDownWindow

© Hug4Pets.com - Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Pets. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Hug4Pets.com .

Copyright © Hug4Pets. All Rights Reserved || Όροι Χρήσης